Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου: «Η κ. Ράπτη δεν είχε χρόνο να συναντηθεί με μας, αλλά είχε για τη θεμελίωση του ναού»

Από το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων στο ΓΝ Κέρκυρας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σχετικά με το συμβάν που συνέβη στη συνάδελφό μας μετά τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού της καθώς και τα συμπτώματα που εμφάνισε μετά , το Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας έκανε την δουλειά του ως όφειλε με μεγάλη υπευθυνότητα εξ αρχής  .

Όπως επίσης απέστειλαν στον Εθνικό οργανισμό φαρμάκων και την κίτρινη καρτέλα φαρμακοεπαγρύπνησης .

Φυσικά οι διαγνώσεις του κεντρικού κράτους οι οποίες γινόταν δια τηλεοράσεων πολλές φορές έκαναν και τις σχετικές υποδείξεις  τους μετά την δημοσιοποίηση του συμβάντος  .

Το Σωματείο  εργαζομένων από την πρώτη στιγμή συμβάλαμε  και είμασταν δίπλα στην συνάδελφο ως οφείλαμε το ίδιο άλλωστε και η ΠΟΕΔΗΝ .

Το αρμόδιο υπουργείο υγείας μετά από το θόρυβο που δημιουργήθηκε ενδιαφέρθηκε , η Υφυπουργός ψυχικής υγείας που κατά σύμπτωση ήταν στην Κέρκυρα επισκέφτηκε και την συνάδελφο μας .

Για τους 25 υγειονομικούς όμως που έχασαν τη ζωή τους από τον covid 19 δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον ούτε καν συλληπητήρια  .

Κατά την επίσκεψή της η Υφυπουργός ψυχικής υγείας δεν είχε το χρόνο να συναντηθεί με το      Σωματείο εργαζομένων όπως έκανε με άλλα σωματεία και φορείς .

Στο πρόγραμμα της δεν υπήρχε χρόνος για να ενημερωθεί από το Σωματείο για τα προβλήματα και την υποστελέχωση σε όλους τους κλάδους εν όψη τρίτου κύματος πανδημίας  , υπήρχε μόνο χρόνος για τη θεμελίωση των εγκαινίων του ναού του Νοσοκομείου .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!