Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δημοτικό Πετριτή: Μεγάλο ποσοστό γονέων θα κρατήσουν σπίτι τους μαθητές

Κλειστές θα μείνουν από αύριο 18/2/2021 οι περισσότερες από τις σχολικές αίθουσες στο Δημοτικό Σχολείο Πετριτή, μετά από απόφαση των γονέων να κρατήσουν σπίτι τους μαθητές, όπως ενημερώνει η ιστοσελίδα villagepetriti.gr.

Σύμφωνα με την ανάρτηση: “Τα τελευταία εικοσιτετράωρα πληθαίνουν τα κρούσματα Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή, πολλά από τα οποία είναι μαθητές του Γυμνασίου Αργυράδων, οι οποίοι μεταφέρονται με το ίδιο λεωφορείο που χρησιμοποιούν και οι μαθητές του Δημοτικο Σχολείο Πετριτή, πράγμα το οποίο έχει θορυβήσει γονείς και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου. Οι δάσκαλοι στο Δημοτικό Σχολείο είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν την διαδικτυακή διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας Webex”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!