Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Πυροσβεστικό ελικόπτερο στη μάχη με τις φλόγες στους Καλαφατιώνες (upd)

Φωτιά έχει εκδηλωθεί αυτήν την ώρα (12:30) στην περιοχή Καλαφατιώνες και Μπριαμάκι που ωστόσο, μέχρι στιγμής, είναι εκτός κατοικημένης περιοχής. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν μεταβεί στο σημείο.


ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 2 PZL. Συνδράμουν υδροφόρες και οχήματα του δήμου Κ. Κέρκυρας.

Ωρα 14.15 Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε ύψωμα σε περιοχή με ελαιώνες (φωτο), ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν τη μάχη προκειμένου να οριοθετηθεί.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16.00: Οπως δήλωσε στο kerkyrasimera.gr η αντιπεριφερειάρχης Μ. Ανδριώτη, έχει ζητηθεί η συνδρομή πυροσβεστικού ελικοπτέρου, ενώ στις απο αέρος προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν τώρα 4 πυροσβεστικά Πεζετέλ. Δεν απειλούνται για την ώρα κατοικημένες περιοχές. Η Πυροσβεστική φέρεται να έχει συλλάβει ένα άτομο που θεωρείται ύποπτο για τη φωτιά κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών  (έκαιγε χόρτα).

 

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17.15: Το πυροσβεστικό ελικόπτερο έχει φτάσει και συμμετέχει στις απο αέρος προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στους Καλαφατιώνες.

 

 
(φωτο Δ. Σούκερας)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!