Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒΟΛΕΪ

ΕΣΠΕΔΕ: Το Θινάλι πήρε το ντέρμπι με Βολίδα στο Βόλεϊ

Το Θινάλι νίκησε με 3-1 σετ  (17-25, 25-18, 28-26, 26-24) την Βολίδα στην πρεμιέρα του περιφερειακού πρωταθλήματος (Δ.Ελλάδος)  βόλεϊ Γυναικών.

Ο αγώνας, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο ΕΑΚΚ ήταν πραγματικό ντέρμπι, με την Βολίδα, παρά την ελλειπή της προετοιμασία να “βάζει δύσκολα” στα κορίτσια της Βόρειας Κέρκυρας και να παίρνει το πρώτο σετ. 

Το Θινάλι απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο σετ ισοφαρίζοντας, ενώ στα δύο επόμενα το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ τη νίκη να κρίνεται στο “τσαφ”. 

Με το ΑΣΚ Θινάλι (Πάκος Ευαγ.) αγωνίστηκαν οι: Τάφα Αντζ.-Βεδουρά Σοφ.-Ερμεινίδου Σπ.-Τρούσα Ελ/Ολυμπ.-Τάτσι Γκ.-Ελευθεριάδου Μαρ.-Ελευθεριάδου Παν.-Τσενεμπή Ελ.- Μαρίτσα Μαρ.-Κοντοστάνου Ελ.-Ευγενικού Κυρ.-Τάφα Αρλ.-Μαρίτσα Γεωρ.- Ρίζου Ελ. Η Βολίδα (Καρδάμης Σπ) αγωνίστηκε με τις: Βλάχου Αθ.-Βασιλάκη Αδαμ.-Καλλημέρη Βαγ.-Μήτση Κ.-Λουκοπούλου Αρτ.-Παπαβλασοπούλου Χρ.-Παπαδοπούλου Φρ.-Κροκίδη Ελ.-Καρατζίκου Αγγ.-Μακρή Αδ.-Γκέκου Μαρ.

 

Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η Αγωνιστική 

ΘΙΝΑΛΙ-ΒΟΛΙΣ 3-1

ΦΙΛΙΑ-ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1-3

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΚ ΘΙΝΑΛΙ 3

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3

ΑΟ ΦΙΛΙΑ 0

ΑΣ ΒΟΛΙΣ 0

 

Ή Βολίδα έχασε & στους Άνδρες

Η ομάδα της Βολίδας ταξίδεψε την Κυριακή με ελλείψεις στην Άρτα με αποτέλεσμα να δεχτεί φυσιολογική ήττα με 3-0 σετ (28-26, 25-21, 25-21) από την τοπική ομάδα στην πρεμιέρα του περιφερειακού πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών. Με την Βολίδα αγωνίστηκαν οι Καρδάμης Αλ.-Σουπιώνης Β.-Παπανικολάου Κ.-Πουλιάσης Αλ.-Μουρούζης Ν.-Τασχουνίδης Γ. & Βλάσσης Θ.

 

Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

1η Αγωνιστική 

ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-3

ΓΣ ΑΡΤΑΣ-ΑΣ ΒΟΛΙΣ 3-0

ΕΡΜΗΣ – ΠΡΕΒΕΖΑ 1-3

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΣ ΑΡΤΑΣ 3

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3

ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3

ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ 0

ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 0

ΑΣ ΒΟΛΙΣ 0

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!