Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΑΟΚΚ αγιάστηκε σήμερα & αύριο παίζει με Παναχαϊκή (φωτο)

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, που έγινε σήμερα το πρωί στον Πλάντραφο υποδέχτηκε η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας την επανέναρξη του πρωταθλήματος Super League 2.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αλλά και ο Αργύρης Γιώτας, που το τελευταίο διάστημα είναι εκ των βασικών οικονομικών υποστηρικτών της ΠΑΕ  παρά το γεγονός ότι δεν μετέχει στη μετοχική σύνθεση, ούτε κατέχει διοικητικό πόστο.

Όπως είθισται τα τελευταία χρόνια τον αγιασμό έκανε ο παπα Θωμάς Κασταμονίτης.

Ακολούθησε προπόνηση της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα στο ΕΑΚΚ (3μμ) με την Παναχαϊκή για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. (Φωτορεπορτάζ του αγιασμού Σταμ. Καταπόδης).

Τεχνικό  επιτελείο

Ως γνωστό το προπονητικό επιτελείο της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα αποτελούν οι Λεωνίδας Βόκολος προπονητής &  Νίκος Ίσσαρης βοηθός προπονητή. Προπονητής τερματοφυλάκων ο  Χρήστος Βάσαλος. Γυμναστής ο Άγγελος Χαρίσης. Αθλητικός Διευθυντής ο Θεόδωρος Αντωνάκος με συνεργάτη τον Ανδρέα Μπονόβα. Γιατρός  ο Αλέκος Κοσκινάς φυσιοθεραπευτής ο Αργύρης Ραψομανίκης. Μασέρ ο  Βασίλης Πουλουμπής.

Το ρόστερ

 Παγκράτης, Κολιοφούκας, Βουτσελάς, Γεννιτσαρίδης, Πεντράο, Παναγιωτίδης, Βλάχος, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Γκασίδης, Παυλής, Κ.Λ. Γεωργακόπουλος, Κ. Γεωργακόπουλος, Πιαστόπουλος, Μίσκου, Βασιλούδης, Τσάνης, Αμαραντίδης, Βουκελάτος, Νικολούδης, Λεπενιώτης, Νγκαν.

Η 2η αγωνιστική

Παρασκευή 25/10/19
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα1-2

Σάββατο 26/10/19
ΑΕ Καραϊσκάκης  – Απόλλων Λάρισας 2-0

Κυριακή 27/10/19
Χανιά – Απόλλων Σμύρνης
ΑΟΚ Κέρκυρας  – Παναχαϊκή
Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας

Δευτέρα 28/10/19
Εργοτέλης  –Πλατανιάς

Η βαθμολογία (1 αγ.)

ΑΕ Καραϊσκάκης 6 (2 αγ)

ΠΑΣ Γιάννινα 4 (2 αγ)

Χανιά 3

Απόλλων Σμύρνης 3

Πλατανιάς 3

Απόλλων Λάρισας 3 (2 αγ)

ΠΑΣ Γιάννινα 1

Παναχαϊκή 1

Δόξα Δράμας 0

Λεβαδειακός 0 (2 αγ)

Εργοτέλης 0

Κέρκυρα -3

Απόλλων Πόντου -6

Σημείωση η Κέρκυρα έχει -3 βαθμούς γιατί δεν πέρασε την περυσινή  αξιολόγηση της ΕΠΟ, ο Απόλλων Πόντου για την πλαστή ενημερότητα (εν αναμονή εκδίκασης έφεσης)

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!