Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ΄Εθνική: O Πετριτής ανατροπή…η Λευκίμμη άργησε

Με το ίδιο σκορ 2-1 έληξαν τα ματς των κερκυραϊκών ομάδων στους σημερινούς εξ αναβολής αγώνες για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου Γ΄Εθνικής.

Με τη διαφορά στο ένα νίκησε ο Πετριτής και στο άλλο έχασε η Λευκίμμη.

Νίκη πολλών Αστέρων

Ο Αστέρας Πετριτής υποδέχτηκε χθες στο αθλητικό κέντρο ΕΠΣΚ (Κανόνι) τον Πανελευσινιακό, ο οποίος στο 11΄ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με πλασέ του Γεμιστού.  Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Σφακιανάκη αντέδρασε αμέσως και ισοφάρισε στο 14΄με διπλή προσπάθεια του Μεντή (μετά από κόρνερ έπιασε κεφαλιά την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και στην επαναφορά με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια).

Ο  αγώνας έδειχνε να μένει στο “Χ”, ωστόσο ο Τσιάβος είχε άλλη γνώμη. Στο 88΄δέχτηκε σέντρα ασίστ από τον Γεωργοπάλη και με πλασεδάκι έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην κερκυραϊκή ομάδα, που τώρα ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του στην κατηγορία. Να σημειωθεί ότι, την ερχόμενη Κυριακή έχει ακόμα ένα ματς στην έδρα του, αφού για την 15η αγωνιστική υποδέχεται την Χαλκίδα.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σφακιανάκης) Δήμας,Κουρτελέσης,Γεωργοπάλης,Μεντής, Πούλος, Γαρδικιώτης, Κουκουλέκης, Γκασίδης, Τσιάβος, Λεμπογκό, Γραμμένος. Αλλαγές: Θηραίος, Ιγκόρ, Ρουμελιώτης.

 

 Άργησε να ξυπνήσει...

Στα Μέγαρα η ΑΕ Λευκίμμης εξαιτίας μίας ολιγωρίας στην άμυνα και μίας λάθος απομάκρυνσης της μπάλας από τον τερματοφύλακά της βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από τον Βύζαντα 2-0. Το πρώτο τέρμα επιτεύχθηκε στο 11΄με κεφαλιά του Φυσαράκη μετά από εκτέλεση κόρνερ και το δεύτερο στο 42΄με σουτ του Ντούνη. Αυτές ήταν και οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις του ημιχρόνου, το οποίο κατά τα άλλα κύλησε ισορροπημένα.

Στο Β΄μέρος η Λευκίμμη μπήκε ορεξάτη, ωστόσο οι χαμένες ευκαιρίες, το ακυρωθέν γκολ στο 84΄του Τσεβανέδη ως οφσάιντ (για το οποίο υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι κακώς υποδείχτηκε) άφησαν το σκορ αμετάβλητο. Τελικά στο 90+ 2΄με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Βέρμπη η “Βασίλισσα” κατάφερε απλά να μειώσει το σκορ. Την Κυριακή η ΑΕΛ έχει ακόμα ένα ματς εκτός έδρας με τον Παναγρινιακό, ο οποίος καίγεται για βαθμούς σωτηρίας.

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορμπόκης) Γκάκος,Ματσοβίλα,Βέρμπης, Γρηγοριάδης, Καρβούνης, Κωστακιώτης, Πανταζής, Πουλημένος, Χατζηστάμου, Λώμης, Μπαλός. Αλλαγές: Γαστεράτος, Τσεβανέδης, Τουρμούσογλου.

Γ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ

13η αγωνιστική

ΣΗΜΕΡΑ

Βύζας Μεγάρων – ΑΕ Λευκίμμης 2-1

Αστέρας Πετριτή – Πανελευσινιακός 2-1

Χαλκίδα – Ζάκυνθος 0-4

ΑΟ Υπάτου-Απόλλων Πάργας ΑΝΑΒΟΛΗ

 

Τα ματς της Τετάρτης 8/2/23    

Τηλυκράτης- Φήκη 2-0

Τρίκαλα – Παναγρινιακός 0-1

Ναυπακτιακός Αστέρας- Διγενής Νεοχωρίου 0-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (14 αγ)

Τηλυκράτης 30

ΑΟ Υπάτου 27*

Βύζας Μεγάρων 24

Πανελευσινιακός 22*

ΠΟ Φήκης 22

ΑΟ Τρίκαλα 21

Αστέρας Πετριτή 21

ΑΕ Λευκίμμης 21

Ζάκυνθος 19

Απόλλων Πάργας 16*

Παναγρινιακός 15

Χαλκίδα 10*

Διγενής Νεοχωρίου 11

Ναυπακτιακός Αστέρας 3 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: * 1 αγώνα λιγότερο 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!