Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγασος Νότιας Κέρκυρας: Έκοψε την πίτα & βράβευσε τους αθλητές του

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (13/3/22)  η ετήσια γιορτή – κοπή πίτας του αθλητικού συλλόγου Πήγασος Νότιας Κέρκυρας.  

Στον πολύ όμορφο υπαίθριο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κέρκυρας, στις Αλυκές Λευκίμμης, βρέθηκαν πάνω από 150 αθλητές, μέλη και φίλοι του σωματείου, οι οποίοι αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και χειροκρότησαν τους αθλητές που βράβευσε η διοίκηση του για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας (ΕΣΚΑΒΔΕ), με τα χρώματα του Πήγασου.

 Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου  Στέργιος Δινόπουλος με μια σύντομη παρουσίαση των πεπραγμένων, ακολούθως απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας  Κώστας Λέσσης ο οποίος αναφέρθηκε και στην πορεία υλοποίησης του κλειστού γυμναστηρίου Λευκίμμης και κατόπιν ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Ασπιώτης παρουσίασε τους αθλητές των τμημάτων που βραβεύτηκαν. 

Όπως ενημέρωσε το σωματείο της Νότιας Κέρκυρας: “Ήταν μια εκδήλωση που επιβεβαίωσε το όραμά μας για τον αθλητισμό και –πιστεύουμε- ότι τη χάρηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη του ΚΠΕ κα Άρτεμις Μπριασούλη για τη βοήθεια που μας προσέφερε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου από όλες τις παρατάξεις που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους φίλους από τον χώρο του αθλήματος που ταξίδεψαν από την πόλη της Κέρκυρας για να είναι κοντά μας και πάνω απ’ όλους τους αθλητές –αθλήτριες και τις οικογένειές τους που είναι και ο λόγος που κάνουμε αυτή την προσπάθεια η οποία υποσχόμαστε ότι είναι ακόμα μόλις στην αρχή! “.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!