Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Τα πήγαν καλά οι αθλητές ΝΑΟΚ & ΙΟΚ στο Πανελλήνιο Όπτιμιστ

Με έξι κερκυραϊκές συμμετοχές, τρεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας και τρεις του ΝΑΟΚ ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου όπτιμιστ.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από 16-19/6/19 στην Σούδα με διοργανωτή την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και οικοδεσπότη τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων. Στους αγώνες πήραν μέρος συνολικά 341 αθλητές, 229 αγόρια και 112 κορίτσια, έως 15 ετών. Συνολικά, διεξήχθησαν 10 ιστιοδρομίες από τις προγραμματισμένες 11, οι τρεις από τις οποίες εκτυλίχθηκαν την τέταρτη και τελευταία ημέρα των αγώνων.

Οι κερκυραϊκές επιδόσεις

Στα αγόρια στην κατηγορία « χρυσός στόλος» ο Χάρης Γουργός του ΝΑΟΚ κατέλαβε την 57η θέση και ως πρώτος της Περιφέρειας ΒΔ Ελλάδος προκρίνεται στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Επίσης στην ίδια κατηγορία του χρυσού στόλου ο Μανώλης Κάγκας του ΝΑΟΚ τερμάτισε στην 78η θέση.

Στον αργυρό στόλο ο Ντίνος Ανδριώτης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας τερμάτισε 53ος, ο Χαράλαμπος Σαββανής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας πήρε την 65η θέση και ο Γιώργος Λάτσας του ΝΑΟΚ την 70 θέση. Τέλος στην κατηγορία των κοριτσιών η Ιωάννα Γεωργίου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας τερμάτισε στην 43η θέση. Λαμβάνοντας υπόψη τις συμμετοχές, οι κερκυραίοι ιστιοπλόοι έκαναν γενικά καλή εμφάνιση. Τους αθλητές του ΝΑΟΚ συνόδευε ο προπονητής Ευγένιος Γιούργας, ενώ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας ο προπονητής Αλέξανδρος Κουλούρης.

φωτο πανω:Η Ιωάννα Γεωργίου εν δράσει στον κόλπο της Σούδας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!