Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κέρκυρα: Το Σαββατοκύριακο στο ΕΑΚΚ το Παγκόσμιο Fitness Π/Κ

Στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚΚ φιλοξενείται αύριο & μεθαύριο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Fitness Παίδων-Κορασίδων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness (I.F.B.B.).
Στη διοργάνωση αναμένεται να λάβουν μέρος 200 παιδιά από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Fitness που έχουν πραγματοποιηθεί σε ελληνικό έδαφος καθώς είναι το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της I.F.B.B. που ανατίθεται στην χώρα μας.
Την οργάνωση έχει αναλάβει ο αθλητικός σύλλογος Power House Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π. Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Συντονιστής της όλης προσπάθειας ο πρόεδρος & προπονητής του Power House Στέλιος Κλιάφας ο οποίος είναι Γενικός Γραμματέας Βαλκανικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness -Μέλος Επιτροπής Παιδιών της IFBB.
Μάλιστα είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος τον περασμένο Μάϊο είχε συμβάλλει στη διοργάνωση του Βαλκανικού πρωταθλήματος Μποντιμπίλτινγκ στην Κέρκυρα.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στις 10.00 το πρωί και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!