Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Π. Σκουρλέτης: Το θετικό της διάσπασης του Δήμου θα φανεί από εδώ και μπρος εφόσον… (video-pics)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης από την Κέρκυρα, λίγες ώρες πριν την κεντρική κομματική προεκλογική εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για απόψε στις 20:30 στην Πλακάδα τ’ Αγιού στην Κέρκυρα.

Στο πλαίσιο των ερωτήσεων, ο κ. Σκουρλέτης κλήθηκε να απαντήσει για τη λειτουργία του νησιού υπό το πρίσμα των τριών Δήμων, ύστερα και από την διάσπασή του σε τρεις, αφού ο κ. Σκουρλέτης ως υπ. Εσωτερικών ήταν και ένας εκ των υπερθεματιστών αυτής της νέας συνθήκης. Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε, μεταξύ των άλλων, πως μόνο ως θετικά μπορεί να λειτουργήσει η διάσπαση αυτή, κάτι που θα φανεί από εδώ και μπρος, ή καλύτερα, θα πρέπει να φανεί από εδώ και μπρος, ρίζνοντας το γάντι στην ΝΔ η οποία, εφόσον αναδειχθεί σε πρώτο κόμμα άρα μετά τις προσεχείς εκλογές, θα πρέπει να έχει τον ανάλογο σχεδιασμό για τα νησιά εκείνα που από έναν δήμο διασπάστηκαν σε περισσότερους. Συγκεκριμένα απάντησε :

«Αναμφισβήτητα η διάσπαση του δήμου είναι ένα θετικό γεγονός έχει μια αυταξία που οι θετικές του δράσεις για την Κέρκυρα θα φανούν εφεξής αρκεί προφανώς και η κεντρική εξουσία να στηρίξει αυτήν την επιλογή με προσωπικό. Βέβαια με 5 προς ένα δεν μπορώ να καταλάβω τι στήριξη θα υπάρξει. Γι φανταστείτε όταν δεν υπάρχουν μηχανικοί, λογιστές, τοπογράφοι, οικονομολόγοι για να καλύψουν κρίσιμες θέσεις σε αυτούς τους νέους δήμους να περιμένουμε να φύγουν πέντε εργαζόμενοι για να πάρουμε έναν, αυτό προφανώς θα οδηγήσει σε περεταίρω υποβάθμιση. Εμείς τουλάχιστον είχαμε κάνει μια ολόκληρη δουλειά στήριξης, προετοιμασίας για στοχευμένες προσλήψεις στο σύνολο των νησιών που διασπάστηκαν ώστε να στηρίζουν κατά προτεραιότητα με προσωπικά. Νομίζω πως όποιος και αν είναι στην κυβέρνηση πρέπει να τη σεβαστεί και να την υλοποιήσει.»

Δείτε το video

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!