Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ευχές Αλ. Αυλωνίτη για το Πάσχα των Καθολικών

Με αφορμή τον εορτασμό της Ανάστασης από τους Καθολικούς Χριστιανούς συμπολίτες μας, ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Ο εορτασμός σήμερα της Ανάστασης από τους Καθολικούς Χριστιανούς συμπολίτες μας με παραδόσεις και έθιμα που χάνονται στο βάθος των αιώνων, αποτελεί ξεχωριστό γεγονός με απήχηση σε όλη την Ελλάδα. Θρησκευτικές και λοιπές εκδηλώσεις δημιουργούν μία βιωματική σχέση μεταξύ των κατοίκων, Ελλήνων και ξένων, ορθοδόξων και καθολικών που συνυπάρχουν και συνεορτάζουν από κοινού στην Κέρκυρα.
Το φετινό όμως Πάσχα, δεν είναι ίδιο με κάθε χρονιά. Με πίστη, υπομονή και αισιοδοξία θα μείνουμε σωματικά και ψυχικά δυνατοί. Στον αγώνα κατά του κορωνοϊού, δεν είναι κανείς μόνος του.
Στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον κόσμο είμαστε όλοι μαζί!
Εύχομαι ολόψυχα, στους καθολικούς πιστούς του νησιού μας και σε κάθε γωνιά της γης να βιώσουν την κατάνυξη της Ανάστασης του Χριστού. Είναι η μεγάλη μας ελπίδα!»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!