Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστήριο Αγγελόπουλου για τη δωρεά εξοπλισμού στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, κ. Πέτρος Αγγελόπουλος, ευχαριστεί θερμά τις κερκυραϊκές επιχειρήσεις, οι οποίες χορήγησαν τεχνικό εξοπλισμό αναγκαίο για τη λειτουργία του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας. Ο εξοπλισμός παραδόθηκε την Τετάρτη 14-9- 2022 από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κατά την επίσκεψή του στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας. Συγκεκριμένα δόθηκαν από:
Σπύρος Σιμάτης Κατάστημα ” Γερμανός” Χάρης Αθηναίος
Super Market “Diellas” – Σπύρος Καλούδης
“Corfu Beer” Α.Ε
– Σπύρος Ζερβόπουλος
Οργανισμός Λιμένα Κέρκυρας – Αφοι Μεσημέρη Α.Ε
Κατάστημα “ELECTRONET”
Περικλής Κατσαρός
Ταβέρνα Νικόλας Αγνί, Νησάκι Κέρκυρας
1 τηλεόραση 55 ιντσών
1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής 1 τηλεόραση 39 ιντσών
1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανωτέρω για την ευγενική χορηγία, την άμεση ανταπόκριση και ευαισθησία την οποία επέδειξαν προς την εκπ/κή κοινότητα. Η προσφορά τους είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας και στην ποιότητα παρεχόμενης εκπ/σης στους/στις μαθητές/τριες αυτής.
Η συνεργασία μας συνδράμει στο πλαίσιο εξωστρέφειας της εκπαίδευσης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!