Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Ευχαριστήριο του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ελληνοσερβικής Φιλίας

Μετά το πέρας των Φθινοπωρινών Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων 2023 που τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με το Σέρβικο Ορθόδοξο Πατριαρχείο διοργανώνει, θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε τα Διοικητικά συμβούλια και το καλλιτεχνικό προσωπικό όλων των σωματείων ( Συμφωνικές Ορχήστρες, Φιλαρμονικές, Χορωδίες, Σολίστες κ.λ.π ) γιά την συμμετοχή τους . Ολων εκείνων που προσφέρθηκαν, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις Φιλίας και Αλληλεγγύης που κάθε χρόνο διοργανώνει ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ελληνοσερβικής Φιλίας από κοινού με το Σέρβικο Ορθόδοξο Πατριαρχείο σε πόλεις της Σερβίας, της Βοζνίας και του Μαυροβουνίου με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ του Σέρβικου και Ελληνικού λαού, μεταξύ της Κερκυραϊκής και Σέρβικης νεολαίας.

Την χρονιά αυτή απο την μεριά των Κερκυραϊκών σωματείων την πρώτη εβδομάδα ( 27/10-2/11 ) τις εκδηλώσεις αυτές πλαισίωσαν η Μικτή Χορωδία του Καλλιτεχνικού συλλόγου Αη Μαθιά Κερκύρας * Μιχάλης Καποδίστριας * , απο κοινού με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μουσικού σχολείου Σερρών στις πόλεις Νισκιτσ – Ζλάτιμπόρ -Χέρτσεγκ Νόβι με Σολίστες την Μαρία Μαυρομάτη, τον Χρήστο Καποδίστρια, την Αναστασία Καλφιότου, και την Δώρα Κολίτση. Διεύθυνση Χορωδίας Αnton Ivanof -Πιάνο Χρήστος Παρίντας. Διεύθυνση Συμφωνικής Μουσικού σχολείου Σερρών : Χάρης Κουλούρης. Την Δεύτερη εβδομάδα ( 10/11-15 /11 ) η Μικτή Χορωδία Ανεμομύλλου * Θωμάς Φλαγγίνης * πλαισίωσε τις εκδηλώσεις αυτές υπό την διεύθυνση του Παναγή Μπαρμπάτη και Σολίστες τους Παντελή Κοντό, Γεράσιμο Ανδρεάτο , Ελενα Ριστόβα, Σπύρο Δουκάκη στις πόλεις Ποζάρεβατσ και Νίσ. Προετοιμασία Χορωδίας του Ανδρέα Γκούση. Πιάνιστική συνοδεία Σύλβια Παπά. Την Τρίτη εβδομάδα ( 16 -20 /11 ) η Φιλαρμονική Λιαπάδων πλαισίωσε τις εκδηλώσεις αυτές στις πόλεις Μπάνια Λούκα και Σουμπότιτσα υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σπύρου Μεταλληνού. Επίσης ευχαριστούμε  και τα Σερβικά καλλιτεχνικά τμήματα που συμμετείχαν στις συναυλίες και εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν.

 

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

 

Εκ μέρους του συνδέσμου                  Εκ μέρους του Σέρβικου Ορθόδοξου

ΖΕΛΙΚΟ ΠΟΠΟΒΙΤΣ                             Πατριαρχείου

Πρόεδρος                                                                                 ΔΜΙΤΡΙ ΣΤΙΚΙΤΣ

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!