Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ζάκυνθος: Νεκρός από πυροβολισμούς επιχειρηματίας – Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στο νησί (pic-vid)

Νέα ενημέρωση

Νεκρός από τις σφαίρες αγνώστων έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (07.05.2021) γνωστός επιχειρηματίας στη Ζάκυνθο. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών πηγαίνει στο νησί. 

Η ενέδρα θανάτου στήθηκε σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία της Ζακύνθου, του ξενοδόχου Διονύση “Ντίμη” Κορφιάτη, ο οποίος δέχτηκε καταιγισμό πυρών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε με μακρύκαννο όπλο, πιθανόν με καλάσνικοφ.

Η φονική επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά στο κέντρο της Ζακύνθου, δίπλα από το θωρακισμένο όχημα του θύματος.

Αρχική ενημέρωση

Ζάκυνθος: Μέσα στο γραφείο του λογιστή του στην πόλη της Ζακύνθου, πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 54χρονο επιχειρηματία από τον Άγιο Σώστη…

Μέσα στο γραφείο του λογιστή του στην πόλη της Ζακύνθου, πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 54χρονο επιχειρηματία από τον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, ο οποίος είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα εναντίον, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο.

 

Πηγές: imerazante.gr, zantereport.gr

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!