Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ζάκυνθος: Δικογραφίες σε βάρος Ελλήνων για σωματικές βλάβες και πυροβολισμό αλλοδαπών – Μια σύλληψη

Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων για επεισόδιο με σωματικές βλάβες και πυροβολισμό στη Ζάκυνθο

 

Συνελήφθη ένα άτομο ενώ αναζητούνται ακόμα τρία

 

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ατόμων ελληνικής καταγωγής, από τα οποία ένα συνελήφθη, μετά από επεισόδιο με σωματικές βλάβες και πυροβολισμό σε βάρος τριών αλλοδαπών, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της Ζακύνθου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα, σήμερα (19.10.2023) το πρωί οι τρεις κατηγορούμενοι διαπληκτίστηκαν με τρεις αλλοδαπούς, στους οποίους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια, καθώς και με πλαστική ράβδο. Παράλληλα, ο τέταρτος κατηγορούμενος προερχόμενος από παρακείμενο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πυροβόλησε με όπλο προς το μέρος παθόντα, χωρίς να τον τραυματίσει. 

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Απέκλεισαν το δρόμο στην Κασσιώπη, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις (φωτογραφιες)

Για το περιστατικό, συνελήφθη ένα άτομο κατηγορούμενο για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του νόμου περί όπλων, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και εξύβρισης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!