Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Απέκλεισαν το δρόμο στην Κασσιώπη, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις (φωτογραφιες)

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας στην Κασσιώπη και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις, αφου, όπως έγραψε πρώτο το @kerkyrasimera τελεί υπό κατάληψη από το βράδυ της Δευτέρας. Όπως επίσης γράψαμε χθες το βράδυ,  το πρωί της Πέμπτης μαθητές με γονείς αλλά και το σύλλογο Γονέων του Σχολείου, προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του κεντρικού δρόμου της πειροχής, με τη βοήυθεια της Αστυνομίας και του πολιτιστικού Συλλόγου Κασσιώπης, διεκδικώντας την άμεση τοποθέτηση σχολικών δρομολογίων προκειμένου οι μαθητές να μπορούν να φοιτούν στο Λύκειο, να προσέρχονται δηλαδή στο σχολείο και να μεταφέρονται στα σπίτια τους κατά το σχόλασμα. Μια συνθήκη που σήμερα δεν εξυπηρεταίται, αφού υπάρχουν 38 άγονα δρομολόγια στη Βόρεια Κέρκυρα.

Ο Σύλλογος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Κασσιόπης μαζί με τη στήριξη  γονέων και μαθητών καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια της αστυνομίας και του πολιτιστικού συλλόγου Κασσιόπης, όπως επίσης την Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων βόρειας Κέρκυρας το πρωί της Πέμπτης πραγματοποίησε διαμαρτυρία στο πλευρό των μαθητών του σχολείου το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τις 17 Οκτωβρίου. Τα προβλήματα που μας ταλανίζουν έχουν δημοσιευθεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την στήριξή τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι να λυθούν τα προβλήματα μας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!