Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ζάκυνθος: Στο «Αντ. Τρίτσης» 6 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης

•Δ. Ακτύπης: «Η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού μας βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων της σημερινής Κυβέρνησης»
Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της ύδρευσης, που είχε υποβάλλει ο Δήμος Ζακύνθου, ύψους 6 εκ. ευρώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βουλευτή Ζακύνθου, Διονύση Ακτύπη.
Όπως ανέφερε: «Σε υλοποίηση της δέσμευσης του στην πρόσφατη συνάντησή μας ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κύριος Σ. Πέτσας υπέγραψε τις ημέρες αυτές την ένταξη για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», του μεγάλου αναπτυξιακού έργου της ύδρευσης, που είχε υποβάλλει ο Δήμος Ζακύνθου, ύψους 6 εκ. ευρώ. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κύριο Σ. Πέτσα, ο οποίος ανέκαθεν στήριζε ουσιαστικά τη Ζάκυνθο. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού μας βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων της σημερινής Κυβέρνησης και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά».

 

*imerazante

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!