Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ζάκυνθος: Τουρίστριες το έσκασαν από ξενοδοχείο καραντίνας

Τέσσερις Βρετανίδες, που είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, έφυγαν από το ξενοδοχείο καραντίνας στη Ζάκυνθο και πήγαν στο αεροδρόμιο, όπου και συνελήφθησαν.

Τέσσερις τουρίστριες, οι οποίες φιλοξενούνταν σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Ζάκυνθο, το έσκασαν το βράδυ της Κυριακής (11/07) και προσπάθησαν να ταξιδέψουν πίσω στην πατρίδα τους, την Βρετανία.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, oι γυναίκες είχαν έρθει σε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορoνοϊού και όπως προβλέπεται, οδηγήθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας, όπου θα έμεναν για 14 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινήσεις τους έγιναν αμέσως αντιληπτές και από το ξενοδοχείο ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και στη συνέχεια, η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου που τις συνέλαβε στο αεροδρόμιο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και πάλι στο ξενοδοχείο καραντίνας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!