Quantcast
ÁÓÈÅÍÏÖÏÑÏ (EUROKINISSI)
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ηγουμενίτσα: Νεκρός 72χρονος που έπεσε στη θάλασσα από καταπέλτη πλοίου

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 72χρονος άνδρας ο οποίος κατά την αποβίβασή του από πλοίο έπεσε στη θάλασσα από τον καταπέλτη. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, 72χρονος αλλοδαπός.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω επιβάτης κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο σημαίας Ιταλίας στον οικείο λιμένα, έπεσε στη θάλασσα από τον καταπέλτη του πλοίου, ενώ στη συνέχεια ανασύρθηκε με τη συνδρομή μέλους πληρώματος του πλοίου και συγγενικών του προσώπων.

Ακολούθως, στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, όπου διενεργήθηκε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ενώ πραγματοποιήθηκε και χρήση απινιδωτή.

Ο άνδρας διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!