Quantcast
GAZZETTA WOMEN SPORT SUMMIT (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η περιοδεία της Σ. Σακοράφα στην Κέρκυρα και η ομιλία Βαρουφάκη

Ανακοινώθηκε από το ΜέΡΑ25 το Πρόγραμμα Επίσκεψης της Σοφίας Σακοράφα (υποψήφιας Βουλευτή του ΜέΡΑ25, πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής), Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, στο νομό Κέρκυρας 7 & 8 Μαΐου 2023

 

Η ανακοίνωση

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», κα Σοφία Σακοράφα, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα την Κυριακή και τη Δευτέρα 7 & 8 Μαΐου 2023.

Σκοπός της επίσκεψης είναι μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» να συναντήσει φορείς, κομματικά μέλη και πολίτες να συζητήσουν και να αναπτύξουν τις θέσεις του Κόμματος αλλά και να ακούσουν τους πολίτες. 

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 θα συνοδεύσει τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάννη Βαρουφάκη, στην Κέρκυρα και θα δώσει το παρόν στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία που θα γίνει στις 19:00 στο Πλακάδο Αγίου Σπυρίδωνα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Δευτέρας έχει διαμορφωθεί ως εξής :

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

09:00: Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και συναντήσεις με φορείς εργαζομένων του Νοσοκομείου (Σύλλογο Νοσοκομειακών Ιατρών, Σύλλογο Νοσηλευτικού Προσωπικού και Σύλλογο Καθαριστριών).

11:30: Πλατεία Λιστόν, συνάντηση και συζήτηση με τον Σύλλογο Κατοίκων Παλαιάς Πόλης.

12:30: Πλατεία Λιστόν, συνάντηση με τα Σωματεία Ιδιοκτητών Ταξί Ταξιάρχης και Άγιος Χριστόφορος και συζήτηση για θέματα ενδιαφέροντός τους.

14:00: Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, συνάντηση με αθλητικά σωματεία στίβου του νομού και συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα αθλητικών υποδομών που απασχολούν το νησί.

17:00: Ερημίτης, επίσκεψη στο τοπικό πανηγύρι.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!