Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας: “Αντίπαλός μας παραμένει η Δεξιά”

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εκλογικού αγώνα ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Για μας αντίπαλος παραμένει η δεξιά ανάλγητη πολιτική του νεοφιλελευθερισμού και  η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης  Μητσοτάκη. Όμως  επίσης   αντίπαλος μας είναι και ο λαϊκισμός, οι πολιτικές αυταπάτες και η  λογική των μεταγραφών αποκατάστασης με  απολειφάδια της καραμανλικής δεξιάς μέχρι  και τους λαϊκιστές καιροσκόπους γυρολόγους.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Οι πολιτικές συνεργασίες γίνονται βάσει προγραμματικών αρχών και αξιών που προϋποθέτουν  συνέπεια, ηθική και αξιοπρέπεια,  από τις οποίες ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α  έχει πάρει  διαζύγιο.

Καταλαβαίνουμε το όψιμο ενδιαφέρον της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, καθώς το ψηφοδέλτιο της Κέρκυρας δεν ήταν ούτως ή άλλως δική της επιλογή και «έκλεισε» κατόπιν άνωθεν εντολής.

Επί πλέον θέλουμε να δηλώσουμε  ότι σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ   τα μέλη του, που συμμετέχουν σε ψηφοδέλτιο ως υποψήφιοι άλλου κόμματος, θέτουν αυτόματα τον εαυτό τους εκτός της παράταξης.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Νίκος Τησαρχόντου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!