Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – Μηχανική βλάβη στο «Ελένη» – Δεν ήρθε Κερκυρα

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες , το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ότι κατά τη διαδικασία προετοιμασίας εκκίνησης κύριων μηχανών  του Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΛΕΝΗ” Ν.Π. 9803, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.
Το πλοίο επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Ηγουμενίτσας για λιμένα Κέρκυρας.
Άμεσα επί του πλοίο  μετέβησαν στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας διαπιστώνοντας την ανωτέρω βλάβη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΕΛΕΝΗ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν με έτερο πλοίο της γραμμής.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!