Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Διακόπτει και ο Κρόνος τις προπονήσεις του λόγω εξάπλωσης Covid19

Τις προπονήσεις θα σταματήσουν για λίγες ημέρες και οι παίκτες του Κρόνου μετά από σχετική ανακοίνωση της ομάδας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Νότια πλευρά του Νησιού.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ακαδημίας του Κρόνου Αργυράδων:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι λόγω της εξάπλωσης του covid 19 στην περιοχή της Νότιας Κέρκυρας και θέλοντας να μην εκθέσουμε τα παιδιά μας σε κίνδυνο αναβάλλεται η σημερινή συνάντηση για την Ακαδημία μας.
 
Θα ενημερώσουμε σχετικά όταν αισθανθούμε ασφαλείς. Κατανοούμε την ανυπομονησία των παιδιών για να μπουν και πάλι στο γήπεδο με τις φανέλες του Κρόνου όμως αυτή την στιγμή κρίνεται απαραίτητη η αποχή μας.
 
Ωστόσο για να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο θα ξεκινήσουμε την διαδικασία για τις ιατρικές εξετάσεις των παιδιών όσο γίνεται πιο σύντομα. Θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!