Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα Επιχειρηματικότητας στην Ιόνιο Βουλή

Στο πλαίσιο του 7ου διαγωνισμού του Envolve Award Greece θα διεξαχθεί ημερίδα από την Envolve για την επιχειρηματική κοινότητα για τη διάδοση καλών πρακτικών σε τοπικές κοινωνίες. Την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου στην Ιόνιο Βουλή, 19:00-21:00
Ομιλητές: Αικατερίνης Ράντου από την Casa Parlante (Μία από τις νικήτριες εταιρείες που έχει αναδειχθεί στο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας Envolve Award Greece το 2013) Ρόδη Κράτσα, Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Παναγιώτα Τζαννε, Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Δήμου Κέρκυρας Ιωάννης Καρύδης, Co-founder – Database Developer της CWA. Όλοι οι ομιλητές θα δώσουν τη δική τους οπτική για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην πόλη, ενώ ο Αλέξανδρος Νούσιας, Διευθυντής του Envolve θα παρουσιάσει τις δράσεις του οργανισμού μας και το Envolve Award Greece από το οποίο μπορείς να επωφεληθείς εάν έχεις μια επιχειρηματική ιδέα. Η είσοδος είναι δωρεάν και ανοιχτή προς όλους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!