Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Νότια Κέρκυρα: Απάντηση Ν. Μπόγδου για τη συσσώρευση σκουπιδιών – Ξανά στοπ στη μεταφορά στη Πάλερο

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του αντιδημάρχου Καθαριότητας Νίκου Μπόγδου, ο οποίος επικοινώνησε με την “Κ.Σ.” για να τοποθετηθεί επί του ρεπορτάζ που αφορά στην συγκέντρωση όγκου σύμμεικτων απορριμμάτων στην θέση Μάρμαρο στη Λευκίμμη. Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας δήλωσε πως προσπάθησαν να συγκεντρώσουν τα απορρίμματα σε κοντέινερ και στα απορριμματοφόρα, καθώς υπήρξε η δυσκολία για εννιά μέρες με τη μεταφορά των απορριμμάτων στη Πάλερο. Ωστόσο, οι κάδοι παρέμειναν άδειοι με την προσπάθεια τους αυτή και προτίμησαν τη συγκέντρωση απορριμμάτων σε έναν χώρο και όχι σε δεκάδες μικρές εστίες που θα υπήρχαν, αν παρέμεναν σε κάδους, αφού πολλοί από τους κατοίκους της περιοχής δεν ακολούθησαν την οδηγία του δήμου και προχώρησαν στην εναπόθεση των απορριμμάτων τους στους κάδους.

Ξανά παύση στη μεταφορά στη Πάλερο

Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος έδωσε την είδηση πως από σήμερα και πάλι σταματά η μεταφορά των απορριμμάτων από τη Νότια Κέρκυρα στην Πάλερο, εξαιτίας εργασιών, που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα ενταθεί. Γι αυτό συνιστά εκ νέου την μη εναπόθεση των απορριμμάτων στους κάδους από τους κατοίκους των περιοχών αυτών, έως και την Παρασκευή, έως να ξεκινήσει και πάλι η ομαλή αποκομιδή και μεταφορά τους εκτός Κέρκυρας.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!