Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σύλλογος Νεφροπαθών Κέρκυρας: “Έχουμε γίνει ιατρικοί μετανάστες”

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών – Μεταμοσχευμένων Κέρκυρας βλέπει μεν ως θετική εξέλιξη την πρόσληψης επικουρικής νεφρολόγου στο νοσοκομείο, ωστόσο, τονίζει ότι η επικουρικότητα δεν είναι λύση και αφετέρου ότι υπάρχει έλλειψη αγγειολόγου- αγγειοχειρουργού στο Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Θετική εξέλιξη η πρόσληψη επικουρικής νεφρολόγου στο Γ.Ν.Κέρκυρας. Ευχόμαστε στην νέα ιατρό καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της καριέρας της με τις επιστημονικά σημαντικές εμπειρίες που θα αποκτήσει στο δημόσιο νοσοκομείο μας!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι διοικήσεις έχουν υιοθετήσει την επικουρικότητα ως λύση των ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό. Ο Σ.Ν.Κ. έχει επανειλημμένα τονίσει την προβληματική αυτής της πρακτικής. Οι οποίες συνέπειες φυσικά αφορούν τους χρονίως πάσχοντες νεφροπαθείς και όχι τις εκάστοτε πολιτικές-κομματικές διοικήσεις.
Θυμίζουμε λοιπόν με την ευκαιρία την κρίσιμη έλλειψη αγγειολόγου- αγγειοχειρουργού που μετατρέπει τους νεφροπαθείς σε ιατρικούς μετανάστες- επαίτες της καλής θέλησης και όχι θεσμικά ασφαλείς (μην έχοντας την δυνατότητα στο νησί μας να έχουν την θεραπεία που χρειάζονται )στο δημόσιο νοσοκομείο μας έστω και με επικουρικό αγγειολόγο! Αναμένουμε τις ενέργειες της διοίκησης προς αυτή την κατεύθυνση…”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!