Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Άγνωστος «μπούκαρε» σε μίνι μαρκετ και τα έσπασε όλα – Σε σοκ η ιδιοκτήτρια

Σε κατάσταση  σοκ βρίσκεται η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ στην περιοχή της Σωτηριώτισσας καθώς και η οικογένεια της, μετά την εισβολή στην επιχείρηση της, ενός άνδρα ο οποίος ξεγυμνώθηκε μπροστά της και άρχισε να σπάει τα πάντα.

Η γυναίκα σοκαρισμένη και τρομαγμένη πρόλαβε να κλειστεί στην τουαλέτα της επιχείρησης  της και να προλάβει να καλέσει την αστυνομία. Αμέσως έφτασαν περιπολικά στο σημείο όπου συνέλαβαν τον Έλληνα, νεαρός σε ηλικία κατά τη μαρτυρία της ιδιοκτήτριας όπου αρχικώς τον μετέφεραν στην Ψυχιατρική Μονάδα του Νοσοκομείου και στη συνέχεια στην Αστυνομία. 

Η γυναίκα, δήλωσε πως ο συλληφθείς καταφέρθηκε εναντίον της και με επιθετικό τρόπο την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην επιχείρηση και ενόσω η γυναίκα βρισκόταν κλειδωμένη στην τουαλέτα, άνοιξε τα ψυγεία πήρε αλκοολούχα ποτά και σοκολάτες και αργότερα, αφού προσπάθησε να μπει στην τουαλέτα χτυπώντας γροθιές την πόρτα χωρίς να τα καταφέρει, βγήκε στη μεση του δρόμου και έπινε ο,τι είχε προμηθευτεί από το μινι μαρκετ. Η αστυνομία έφτασε λίγα λεπτά αργότερα όπου και τον συνέλαβε. Η γυναίκα δήλωνε και φώναζε ότι την απείλησε πολλές δορές ότι θα τη σκοτώσει και πως αν δεν είχε προλάβει να κρυφτεί στην τουαλέτα δεν ξέρει αν θα ήταν ζωντανή.
Σε όλα αυτά, να προστεθεί πως χθες άγνωστοι εισήλθαν στο ίδιο μινι μαρκετ και έκλεψαν προϊόντα από τα εξωτερικά ψυγεία.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!