Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στις 3 Μαϊου “Η Αναζήτηση του Πασχαλινού Αυγού” (Μουσείο Καποδίστρια)

Το Μουσείο Καποδίστρια – Κέντρο Καποδιστριακών Μελετών ανακοινώνει νέα ημερομηνία, την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00, για το παιδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι θησαυρού στον Κήπο του Μουσείου, “Η Αναζήτηση του Πασχαλινού Αυγού”, που αναβλήθηκε την Μ. Τρίτη λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να ανακαλύψουμε παρέα με την ομάδα “Ανεμοσκορπίσματα” τον κρυμμένο θησαυρό, ταξιδεύοντας νοερά σε μέρη και χώρες που πέρασε ο Ι. Καποδίστριας.

Η συμμετοχή στη δράση, που θα διαρκέσει μια ώρα, είναι δωρεάν και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών. Δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες:
e. info@capodistriasmuseum.gr
τ. 2661032440
Κουκουρίτσα Ευρωπούλων, Κέρκυρα

Πώς θα έρθετε:
– Με ΙΧ: ακολουθείστε τη σήμανση για Ποταμό/ Ευρωπούλοι/
Μουσείο Καποδίστρια
– Με αστικό λεωφορείο: Γραμμη 4 (στάση Κουκουρίτσα)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!