Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Άννι Βατίδη στην Εθνική ομάδα Ιππασίας για το Βαλκανικό Υ.Ε

Η Κερκυραία αμαζόνα Άννι Μάγιο-Βατίδη συμπεριλαμβάνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην Εθνική ομάδα Ιππασίας, η οποία θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υ.Ε.(Υπερπήδησης Εμποδίων).

Το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 3-6 Σεπτεμβρίου 2020 στην πόλη Zhitnica, Βουλγαρίας. Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από 31 ιππείς και αμαζόνες, τους οποίους έχει επιλέξει ο Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών Ομάδων Αντώνης Πετρής και θα πάρουν μέρος στις κατηγορίες Ενηλίκων-Νέων Ιππέων-Εφήβων-Παίδων & Αμαζόνων. Η Άννι Μάγιο-Βατίδη, η οποία είναι αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Καλυβίων St George θα αγωνιστεί στην κατηγορία Εφήβων με τον ίππο GO 4 IT.

Η Άννι Μάγιο-Βατίδη

Γεννήθηκε το 2004 στην Κέρκυρα, είναι κόρη του γνωστού στο χώρο της αθλητικής ιππασίας Ίωνα Βατίδη και της Πόλα Μάγιο. Είναι μαθήτρια του Γ΄Λυκείου Κέρκυρας και προπονείται στο νησί, ωστόσο εξαιτίας έλλειψης τοπικού ιππικού ομίλου, είναι μέλος του Ιππικού Ομίλου Καλυβίων St George. Έχει διακριθεί σε πανελλήνια και Βαλκανικά πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

Οι διακρίσεις

Τον Ιούλιο 2018 κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στο πεντάστερο διεθνή αγώνα Athens Equestrian Festival, ενώ το 2019 στα Πανελλήνια πρωταθλήματα ένα αργυρό και ένα χάλκινο. Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα 2018, είχε αγωνιστεί στην κατηγορία Παίδων κατακτώντας δύο μετάλλια (αργυρό και χάλκινο).

Επίσης το 2018 αναδείχτηκε Πανελληνιονίκης στην Ιππική αντοχή. Τον Οκτώβριο 2019 με την Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό του Βαλκανικού πρωταθλήματος Ιππικής αντοχής, ενώ στο ατομικό κατέλαβε την 8η θέση, που ήταν η καλύτερη Ελληνική. Πέρυσι προσέθεσε στο παλμαρέ της και το χάλκινο Πανελλήνιο της κατηγορίας Εφήβων στην υπερπήδηση εμποδίων. Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική ελληνίδα αμαζόνα, που διακρίνεται και στα δύο αγωνίσματα ιππασίας, υπερπήδησης εμποδίων και ιππικής αντοχής.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!