Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η έκθεση ζωγραφικής του Σπύρου Γελέκα κάνει «ποδαρικό» στο Angsana Corfu το Σάββατο 6/11

Το Angsana Corfu Resort & Spa, το πρώτο resort της Banyan Tree στην Ευρώπη, παρουσιάζει την καμπάνια “When Hospitality Meets Art”, η οποία μέσα από μια σειρά εικαστικών εκθέσεων και πολιτιστικών δράσεων φιλοδοξεί να συστήσει στους επισκέπτες του, τους καλλιτέχνες της Κέρκυρας, και όχι μόνο.

Έχοντας ως στόχο να “παντρέψει” την αυθεντική μεσογειακή φιλοξενία με την τέχνη και τον πολιτισμό, το resort θα φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας καθώς και παρουσιάσεις βιβλίων και καλλιτεχνικές περιηγήσεις. Το Angsana Corfu Resort & Spa για ακόμα μια φορά αποδεικνύει την καινοτόμα φιλοσοφία του, προσφέροντας στον επισκέπτη μια ξεχωριστή εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Η έκθεση ζωγραφικής του Σπύρου Γελέκα κάνει «ποδαρικό»

Η πρώτη, από μια σειρά εκθέσεων, φέρει τον τίτλο “In the Heart of Fantasy” και θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου φιλοξενώντας έργα του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Σπύρου Γελέκα. Ο ταλαντούχος ζωγράφος είναι μέλος της Kερκυραϊκής Πινακοθήκης και του International Artists Exchange Association (IAE) και εξειδικεύεται στην φαντασιακή τέχνη. Αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Ευρώπη από τον ίδιο και στην Κίνα από την Mo2art (micro-oxygenated art). Ο Κερκυραίος, αυτοδίδακτος ζωγράφος που έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της καλλιτεχνικής του πορείας στο αγαπημένο τολκινικό σύμπαν, ξεχωρίζει για το θάρρος και την τόλμη των έργων του που εξυμνούν το fantasy art.

Στη συγκεκριμένη έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς πίνακές του όπως το “Ocean Souls”, το “Twilight Time” ή το “Space Eater”. Τη βραδιά των εγκαινιών θα συνοδεύσει μουσικά ο Σάκης Βλαχόπουλος υπό τους ήχους του βιολοντσέλου και θα ακολουθήσει cocktail στους χώρους του resort. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Amalia Hall έως τις 20 Νοεμβρίου 2021.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν κατόπιν επικοινωνίας με το resort είτε τηλεφωνικά στο +30 26610 22900 είτε μέσω email στο reservations-corfu@angsana.com, και στον χώρο θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι στον Covid-19.

Περισσότερα για το Angsana Corfu Resort & Spa

Περισσότερα για το Angsana Corfu Resort & Spa
Σε απόσταση 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu Resort & Spa, κοντά στο παραδοσιακό χωριό Μπενίτσες, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του βραβευμένου brand Angsana που λειτουργεί στην Ευρώπη κάτω από την ομπρέλα του Διεθνούς Ομίλου Banyan Tree Hotels & Resorts. Εισάγοντας μια νέα φιλοσοφία διακοπών στην Ελλάδα, το Angsana Corfu Resort & Spa φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του ξεχωριστές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις μέσα από μια συνολική θεώρηση της φιλοξενίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις συνδυάζονται αρμονικά με την εντυπωσιακή τοποθεσία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συνθέτοντας ένα μοναδικό προορισμό και μια απαράμιλλη εμπειρία μεσογειακής φιλοξενίας. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να μυηθούν σε ένα πολυεθνικό ταξίδι γεύσης στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και να απολαύσουν στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης στο βραβευμένο Angsana Spa.

Angsana Corfu Resort & Spa
11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης,
49084 Μπενίτσες, Κέρκυρα
www.angsana.com/en/greece/corfu

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

Ακολουθήστε μας στο instagram @kerkyrasimera

Ακολουθήστε μας στο twitter @kerkyrasimera

Ακολουθήστε μας στο Facebook kerkyrasimera.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!