Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕ Κανονίου στον 2ο Όμιλο Γ΄Εθνικής Γυναικών

Η ΕΠΟ κατάρτισε την περασμένη Τετάρτη (11/10) τους ομίλους Γ΄Εθνικής Γυναικών.

 Η Κέρκυρα θα εκπροσωπηθεί από την ΑΕ Κανονίου, η οποία θα συμμετέχει στον 2ο όμιλο της κατηγορίας μαζί με Παναιτωλικό-ΠΑΣ Γιάννινα-Κεραυνό Θεσπρωτικού & Πανλευκάδιο. 

Το πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας θα διεξαχθεί σε δέκα ομίλους. Από τους εννέα πρώτους ομίλους, οι εννέα αυτές πρωταθλήτριες ομάδες θα προβιβαστούν στη Β’ Εθνική της σεζόν 2024-24. Ο δέκατος όμιλος, είναι χωρισμένος σε έξι υπο-ομίλους. Σε καθέναν από αυτούς συμμετέχουν οι Β’ ομάδες των συλλόγων της Α’ και Β’ Εθνικής, που διαθέτουν τέτοια. Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι έξι επικεφαλής των υπο-ομίλων θα δώσουν αγώνα μπαράζ για την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη.

Οι ομάδες αυτού του ομίλου, ως Β’ ομάδες, δεν έχουν δικαίωμα προβιβασμού. Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου στις 11:00. Ενώ η έναρξη θα γίνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!