Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η αναστήλωση του Πανάγιου Τάφου στην Αναγνωστική Εταιρία από το Τμήμα AHEPA της Κέρκυρας

Βίντεο, εικόνες και ομιλία από τον Καθηγητή του Μετσοβίου Πολυτεχνείου Σίμο Ασημακόπουλο για όλα όσα διαδραματίστηκαν κατά την αναστήλωση του Ιερού Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι παραβρεθούν στην Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 στις 20:00.

Το Τμήμα AHEPA Κέρκυρας, Chapter HJ-34 Corkyra, παρουσιάζει άγνωστες πτυχές ενός εγχειρήματος σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη Εκκλησιαστική Ιστορία της Ορθοδοξίας. Αποτελεί παράλληλα ένα μοναδικό στα χρονικά τεχνολογικό επίτευγμα που έφερε τη συνεργασία των κορυφαίων ειδικών όλης της ακαδημαϊκής κοινότητας, ώστε να στεφθεί με επιτυχία όλη αυτή η προσπάθεια.

Στην ομιλία του Καθηγητή κ. Σίμου Ασημακόπουλου παρουσιάζονται όλα τα στάδια εργασιών αποκατάστασης του Παναγίου Τάφου. Θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά σπάνιες φωτογραφίες και οπτικό υλικό από το Ιερό Μνημείο και θα αναφερθούν όλα τα περιστατικά που βίωσε η πολυπληθής ομάδα επιστημόνων που πήρε μέρος στις εργασίες.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!