Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η απάντηση του εργολάβου στο δημοσίευμα του kerkyrasimera.gr για τα πεταμένα χόρτα παραλιακά της Εθν. Παλ/τσας

ΚΕΡΚΥΡΑ – Την δική του απάντηση στην καταγγελία πολίτη που δημοσίευσε το kerkyrasimera.gr έδωσε ο εργολάβος που έχει αναλάβει τον καθαρισμό επί της εθνικής Παλαιοκαστρίτσας και που σύμφωνα με την καταγγελία, χόρτα, κλαδιά τα έριξαν παραθαλάσσια από την Αγία Αικατερίνη έως και τη Σωτηριώτισσα, βάσει και των φωτογραφιών που δημοσιεύσαμε (Δείτε το θέμα εδώ). 

 

Ο εργολάβος λοιπό,. δηλώνει πως χόρτα και κλαδιά τα έβαλαν σε μαύρες σακούλες και τα φόρτωσαν σε φορτηγά ώστε να τα απομακρύνουν από τον χώρο του καθαρισμού ενώ όσα έριξαν κοντά στην θάλασσα, τα επόμενα 24ωρα θα τα μαζέψουν, καθώς θα βάλουν καταστροφέα και θα ευπρεπίσουν και καθαρίσουν την παραλιακή αυτή ζώνη.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!