Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η βοήθεια του Humanity Greece σε Κέρκυρα και Ρόδο (Video)

Το Humanity Greece έφτασε στην Κέρκυρα την Τρίτη προκειμένου να βοηθήσει εθελοντικά, τις πυρόπληκτες περιοχές. Πιηγουμένως, βρισκόταν στις πληγείσες περιοχές της Ρόδου η οποία πλέον έχει κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη.
Το Humanity Greece  με ανακοίνωση του στο @kerkyrasimera  αναφέρει τα εξής:
 
Σας γνωστοποιούμε το έργο πλήθος νέων εθελοντών όπως θα ήταν πάρα πολύ βοηθητικό να μας στηρίξετε μέσω της προβολής του έργου μας αλλά κυρίως της ύπαρξης γραμμής ενημέρωσης ώστε ο κόσμος να ξέρει που να απευθυνθεί αν επιθυμεί να βοηθήσει ενόψει των πυρκαγιών.
 

Λίγα λόγια για εμάς:

Μέσα σε μόλις δυο χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του, το Humanity Greece θεωρείται μια από τις πιο δυναμικές εθελοντικές οργανώσεις της χώρας. Ξεκινώντας ως συντονιστικό όργανο εθελοντών στις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021, έχει εξελιχθεί σε έναν ανθρωπιστικό οργανισμό που στηρίζει σε μηνιαία βάση πάνω από 500 οικογένειες και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα ενώ πάνω από το 50% των οικογενειών προέρχονται από πληγείσες περιοχές.

Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο διατίθεται για αποθήκευση, συλλογή & διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητο. Σε περιπτώσεις μη έκτακτης ανάγκης, το Πρότυπο Συντονιστικό Κέντρο στηρίζει ολιστικά συνδέοντας τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά με τους πολίτες που χρήζουν άμεσης βοήθειας σε όλη τη χώρα. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη για όλους καθώς βρισκόμαστε στην οδό Μυλλέρου 76, Μεταξουργείο T.K. 104 36 – Καθημερινά: 10.00 – 17.00 | Σάββατα: 11.00 – 15.00.

Από αρχές Δεκεμβρίου μια φορά την εβδομάδα – κάθε Δευτέρα – απογευματινή ώρα πραγματοποιείται μαγείρεμα για 100 άστεγους της Αττικής.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!