Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η Β. Δούκα στις “Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους” στο Θέατρο “Τόπος ΑΛΛΟύ”

H καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας Β. Δούκα συμμετέχει “στις Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους” στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ ύ(Κεφαλληνίας 17, Κυψέλη, Αθήνα) και του σκηνοθέτη και Καλλιτεχνικού Διευθυντή Νίκου Καμτσή, η οποία συμβαίνει και παρουσιάζεται διαδικτυακά κάθε Κυριακή.

Όταν ο Μανουέλ Μακρόν λέει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να βρουν νέους τρόπους έκφρασης,  τι πρέπει  να κάνει ο φτωχός καλλιτέχνης;

Δηλώνουμε την αδυναμία μας να δώσουμε μία άμεση απάντηση και σπεύδουμε να συναντήσουμε  σκηνοθέτες και καλλιτεχνικούς διευθυντές πέντε ΔΗΠΕΘΕ οι οποίοι έχουν έναν θεατρικό οργανισμό μιας ολόκληρης πόλης να διευθύνουν και να συνδιαλλαγούν με κράτος, κοινό και καλλιτέχνες. Ο ρόλος τους ανήκει λοιπόν στα βαρέα και ανθυγιεινά και επ΄ αυτού έχουν πολλά να πουν και να συζητήσουν.

Ποια αλήθεια είναι η γνώμη και πως σκέπτονται το μέλλον οι διευθυντές των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ;

Μια συζήτηση κάθε βδομάδα με γνωστούς ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό σχετικά με τρέχοντα θεατρικά/καλλιτεχνικά προβλήματα, με την ευκαιρία που μας δίνει η «στάση εργασιών» του Covid-19. Μια ευκαιρία μέσα στην αναγκαστική σχόλη μας να κουβεντιάσουμε πράγματα που σκεφτόμασταν τον καιρό του «δεν προλαβαίνω τώρα”.
Η μετάδοση του LIVE STREAMING γίνεται κάθε Κυριακή μέσα από τη σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook: https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio/

Οι προηγούμενες ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με τους Λυδία Κονιόρδου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Μάξιμο Μουμούρη, Θανάση Παπαγεωργίου, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαριά, Δημήτρη Λιγνάδη, Βασίλη Παπαβασιλείου, Κώστα Θωμαϊδη, Ναταλί Χατζηαντωνίου, Γιώργο Μονεμβασίτη, με ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, με διακεκριμένους καλλιτέχνες από τη ΓΑΛΛΙΑ και την ΚΟΛΟΜΒΙΑ, με διακεκριμένους Αμερικάνους ψυχολόγους-ψυχιάτρους, με καλλιτέχνες από το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται επίσης αναρτημένες στην ως άνω διεύθυνση.

Συνεχίζουμε με την 11η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ την Κυριακή 21 Ιουνίου, με τους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές πέντε(5) ΔΗΠΕΘΕ:

Γιάννης Μαργαρίτης -ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας
Κυριακή Σπανού- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας
Βαρβάρα Δούκα -ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας
Γιάννης Παρασκευόπουλος- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας
Καλλιόπη Ευαγγελίδου-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!