Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΓΕΚ έκανε το 6Χ6 στην Β ΕΣΚΑΒΔΕ Ανδρών

Την έκτη νίκη στην Β κατηγορία Ανδρών του περιφερειακού πρωταθλήματος μπάσκετ ΕΣΚΑΒΔΕ πέτυχε την Τετάρτη (22/12/21) η ΓΕΚ επικρατώντας 81-60 του Ναυσίθοου Κέρκυρας. Ο αγώνας ήταν εξ αναβολής για την 6η αγωνιστική του αμιγώς κερκυραϊκού Γ΄ομίλου της κατηγορίας. Η ΓΕΚ, που ήταν τυπικά γηπεδούχος στο κλειστό του ΕΑΚΚ,  ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε 10-0 κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 20-15. Παρά το γεγονός ότι στις αρχές του Β΄δεκαλέπτου στερήθηκε των υπηρεσιών του Παγκράτη, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ, εν τούτοις με επιθετικές αιχμές τους Παπαγκίκα-Πάλλη-Αγιοβλασίτη & γερή άμυνα από τον Κακιώνη έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 41-31. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ΓΕΚ ήταν καταιγιστική & έφτασε προηγούμενη μέχρι και 30 πόντους διαφορά. Να σημειωθεί ότι στο Γ΄δεκάλεπτο αποβλήθηκε με τεχνική ποινή ο προπονητής του Ναυσίθοου. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ΓΕΚ να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα, που την διατηρεί αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Κακιώνη με την φανέλα της ΓΕΚ, αφού από την ερχόμενη αγωνιστική θα αγωνίζεται με τον Λέοντα Κέρκυρας, ενώ από την άλλη η ΓΕΚ θα έχει στην διάθεσή της τον Χρήστο Χελιώτη, ο οποίος επανέρχεται σε ενεργό δράση. 

Τα δεκάλεπτα & οι συνθέσεις 

ΓΕΚ – ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ 80-61: Α) 20-15 -Β) 21-16 -Γ)26-08 Δ) 14-21 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑΚΑΣ -ΡΟΥΓΚΑΣ ΓΕΚ (ΑΛΕΞΙΟΥ):ΓΚΙΟΥΛΕΑΣ 2 -ΑΓΙΟΒΛΑΣΙΤΗΣ-13- ΧΕΛΙΩΤΗΣ -3 – ΣΙΜΩΤΑΣ 5 – ΠΑΠΑΓΚΙΚΑΣ 26 (2) – ΓΑΛΗΝΑΚΗΣ -17 (1) -ΖΗΡΑΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ -5 -ΠΑΛΛΗΣ -8 – ΚΑΚΙΩΝΗΣ -2 ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ (ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ): ΠΗΛΟΣ -4 -ΜΠΑΛΗΣ -10 – ΑΜΑΡΑΤΙΔΗΣ -2 – ΚΟΣΚΙΝΑΣ -7 – ΣΑΝΑΚΙΔΗΣ .Α -5 – ΛΕΙΣΟΣ – ΤΗΣΑΡΧΟΝΤΟΥ -6 – ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ -2 – ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ -7 – ΝΙΚΟΛΑΣ – ΣΑΝΑΚΙΔΗΣ .Σ -15 – ΝΑΚΟΣ -2 

 

Β ΕΣΚΑΒΔΕ- Γ ΟΜΙΛΟΣ 

Η Βαθμολογία 

ΓΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 12 

ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 10 

ΑΟ ΑΛΥΚΩΝ 10 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 8 

ΝΑΟ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ 8 

ΑΣ Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 6 

ΠΗΓΑΣΟΣ Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ 6 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!