Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο Σπύρος Γράψας πρόεδρος του ΑΟ Κέρκυρα 2015

Ο Σπύρος Γράψας εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΑΟ Κέρκυρα 2015.
Ως γνωστό ο ΑΟ Κέρκυρα 2015, που καλλιεργεί τον στίβο, τον περασμένο χρόνο εκτός από τα «δεινά» της πανδημίας περιέπλεξε και σε διοικητική κρίση, η οποία τελικά το περασμένο Φθινόπωρο κατέληξε σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Η προσωρινή διοίκηση οδήγησε το σωματείο σε εκλογές, όπου αναδείχτηκαν τα νέα αιρετά διοικητικά όργανα για την επόμενη τριετία. Οι εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου έγιναν την Κυριακή 25 Απριλίου, δια ζώσης με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, στο αμφιθέατρο του 1ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας & τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας από την μετάδοση της πανδημίας, που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, συγκροτήθηκε την Τετάρτη (12/5) σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Σπύρος Γράψας
Αντιπρόεδρος: Τάντης Γεράσιμος
Γεν.Γραμματέας: Ιωάννα Βέργη
Ειδ.Γραμματέας: Ελένη Μίαρη
Ταμίας:Άρης Λούβρος
Μέλος:. Σπύρος Σελλάς
Μέλος:Ιωάννης Κρητικός
Έφοροι στίβου:
Σπύρος Σελλάς
Σπύρος Αγάθος

Επιτέλους γυρνάμε στο γήπεδο!
Με ανακοίνωση του το νέο ΔΣ του ΑΟ Κέρκυρα 2015 ενημερώνει για την επανεκκίνηση των προπονήσεων: «Οι προπονήσεις των ακαδημιών για ηλικίες 5 ως 12 χρόνων ξεκινούν την Δευτέρα 17/5/2021 σε 10μελή τμήματα Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη του self test που απαιτείται και για το σχολείο. Στείλτε μας μήνυμα για να δηλώσετε συμμετοχή στην σελίδα , ή καλέστε μας στο τηλ. 6979198294 Γράψας Νίκος για ηλικίες ως 7 ετών και 6972302696 Κορωνάκη Ελένη για ηλικίες 8 ετών και μεγαλύτερα. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!