Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΓΕ Κέρκυρας βράβευσε τον Αντ. Ασπιώτη & μετά έκανε το 8Χ8

Το περιφερειακό πρωτάθλημα μπάσκετ Β ΕΣΚΑΒΔΕ συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο και στο ΕΑΚΚ διεξήχθησαν οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής του αμιγώς κερκυραϊκού Γ ομίλου.

Η πρωτοπόρος & αήττητη ΓΕ Κέρκυρας την Κυριακή αντιμετώπισε τη νεανική ομάδα του Πήγασου Ν. Κέρκυρας και πέτυχε την όγδοη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Πριν απο το τζάμπολ, η διοίκηση της ΓΕΚ βράβευσε τον προπονητή του Πήγασου Ν. Κέρκυρας, Αντώνη Ασπιώτη για την προσφορά του στην ανάπτυξη & διάδοση του κερκυραϊκού μπάσκετ, ως προπονητής τμημάτων υποδομών.

Να σημειωθεί ότι ο βραβευθείς κόουτς, μεταξύ άλλων είναι  ο αρχιτέκτονας της δημιουργίας σωματείου μπάσκετ στη Νότια Κέρκυρας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Νεοχωρακίου. Εκεί  έχει αναπτύξει τμήματα υποδομών, με τη συμμετοχή πλήθους παιδιών απο την ευρύτερη περιοχή του Νότου.

Μάλιστα οι ομάδες εφήβων, παίδων & mini αγοριών έχουν συμμετοχές στα περιφερειακά πρωταθλήματα των κατηγοριών τους, καθώς και σε τουρνουά σε τμημάτων υποδομών μεγάλων ομάδων της χώρας, όπως ΠΑΟΚ, Άρης, ΧΑΝΘ, Ηρακλής, Προμηθέας Πατρών κ.α. Ενώ, το 2020 η ομάδα Παίδων είχε προκριθεί στο final four του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ο Πήγασος δημιούργησε και Ανδρική ομάδα, στελεχωμένη απο τα τμήματα υποδομών και απο φέτος μετέχει στο πρωτάθλημα Β ΕΣΚΑΒΔΕ. Πέρα απο αυτά, στους άλλους αγώνες, ο Λέων που ακολουθεί στην δεήυτερη θέση την ΓΕΚ επικράτησε άνετα του ΑΟ Αλυκών, ενώ ευρείας έκτασης νίκης πέτυχε και ο Καποδίστριας επί των Κενταύρων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής & η βαθμολογία του Γ ομίλου Β ΕΣΚΑΒΔΕ έχουν ως εξής:

 

Β ΕΣΚΑΒΔΕ-Γ ΟΜΙΛΟΣ

Η 11η αγωνιστική

ΛΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΑΟ ΑΛΥΚΩΝ 78-37

ΠΗΓΑΣΟΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ- Γ.Ε.ΚΕΡΚΥΡΑΣ 64-96

ΑΣ Ι ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 66-32

ΡΕΠΟ: ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8 αγ)

ΓΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 16

ΛΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 14

ΑΟ ΑΛΥΚΩΝ 12

ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 11

Α.Σ.Ι ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 10 (7 αγ)

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ 9

ΠΗΓΑΣΟΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 9

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!