Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η Γωγώ Κουλούρη στην Α1 Γυναικών χάντμπολ

Η 16χρονη διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες χάντμπολ Γωγώ Κουλούρη το περασμένο Σάββατο (26/10/19) έκανε πρεμιέρα για φέτος με την Γυναικεία ομάδα του Πανoράματος στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Μάλιστα η κερκυραία πίβοτ σκόραρε και ένα τέρμα και συνέβαλε στη νίκη της ομάδας της με 28-25 επί της Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι η Γωγώ Κουλούρη (γεννημένη στην Κέρκυρα το 2003) ξεκίνησε να παίζει χάντμπολ σε ηλικία 8 ετών αρχικά στα mini του Φαίακα και στη συνέχεια σε Παγκορασίδες Β και Παγκορασίδες Α του κερκυραϊκού συλλόγου.

Το 2017 ο Φαίακας έκανε δεκτό αίτημα της ΑΕΠ Πανοράματος και παραχώρησε με υποσχετική την αθλήτρια του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων της ΑΕΠ. Και έκτοτε μέχρι σήμερα η ΑΕΠ ανανεώνει συνεχώς τη συνεργασία της με τη νεαρή κερκυραία αθλήτρια. Μάλιστα πέρυσι είχε και τις πρώτες σποραδικές συμμετοχές με την ομάδα Γυναικών στο πρωτάθλημα της Α1 και η εξαιρετική της παρουσία οδήγησε την προπονήτρια Έλενα Κουμιτσάρσκα, φέτος να την συμπεριλάβει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στην ομάδα Γυναικών της ΑΕΠ.

Η Γωγώ Κουλούρη έχει επανειλημμένως βραβευτεί σε πολλά πανελλήνια τουρνουά ομάδων υποδομών στο χάντμπολ. Υπήρξε βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας γυναικών Κ15 και τώρα της Εθνικής ομάδας Κ17, με την οποία πριν από λίγο καιρό συμμετείχε στο EYRO B 2019, που διεξήχθη στην Τιφλίδα Γεωργίας. Να σημειωθεί ότι φέτος είναι επετειακή χρονιά για την ΑΕΠ Πανοράματος, η οποία κλείνει δέκα χρόνια ζωής στο χάντμπολ.

Η ΑΕΠ Πανόραμα
Η Αθλητική Ένωση Ποντίων (ΑΕΠ) ΠΑΝΟΡΑΜΑ ιδρύθηκε το 2009 και όπως δηλώνει το όνομα της, οι άνθρωποι που πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν την ομάδα, ανήκουν στην πληθυσμιακή ομάδα των Ποντίων προσφύγων που ίδρυσαν τον οικισμό του Πανοράματος. Δραστηριοποιείται στο χάντμπολ & ξεχωρίζει για την αγωνιστική της φιλοσοφία.
Η ομάδα διατηρεί τμήματα υποδομής με αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 8-18 ετών και τμήμα γυναικών. Οι δραστηριότητες του συλλόγου περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης με ομάδες στις διάφορες κατηγορίες, συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα και τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, διοργάνωση πληθώρας ανοιχτών εκδηλώσεων μαζικού αθλητισμού για παιδιά. Η γυναικεία ομάδα από την περίοδο 2014-15 μετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!