Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Γερή προετοιμασία στο πόλο μίνι κοριτσιών του ΝΑΟΚ

Η προετοιμασία της ομάδας υδατοσφαίρισης μίνι κορασίδων του ΝΑΟΚ ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της χρονιάς.

Στο πλαίσιο της υποδέχτηκε στην Κέρκυρα την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με την οποία για ένα τριήμερο (25-27 Οκτωβρίου 2019) έκαναν κοινές προπονήσεις και έπαιξαν φιλικούς αγώνες στο κολυμβητήριο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας «Σπύρος Γιαννιώτης». Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Κέρκυρας: «Για μια ακόμη φορά οι μικρές αθλήτριες άφησαν καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Απριλίου. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΝΑΟΚ τους εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις».

Επόμενος σταθμός προετοιμασίας για την ομάδα μίνι κορασίδων θα είναι η Θεσσαλονίκη, όπου το τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου 2019 προγραμματίζεται κοινή προετοιμασία & φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Το ίδιο διάστημα η ομάδα υδατοσφαίρισης μίνι παίδων θα ταξιδέψει στην Πάτρα για φιλικά προετοιμασίας με την αντίστοιχη ομάδα της ΝΕΠ, ενώ τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας πόλο των παίδων, η οποία θα μεταβεί στην Νις της Σερβίας.

Το ρόστερ των μίνι κορασίδων ΝΑΟΚ

Προπονητής: Απόστολος Ρέτσης. Η ομάδα: Κατερίνα Φαϊτά, Αύρα Χατζηγεωργίου, Μελίνα Καρδόνα, Ερμιόνη Μαρτζούκου, Μάρα Ρίγγα, Γλυκερία Ρέτση, Ειρήνη Ιασιμοπούλου, Κωνσταντίνα Ραψωμανίκη, Άνια Σκορδίλη,Λυδία Αναλύτη, Νεφέλη Αναλύτη, Ίριδα Χατζηγεωργίου, Σύλια Κρασάκη Μαλένα Μπογιάκη, Άρτεμις Ζερβού, Αγαθή Μαγουλα, Αννα Μαρία Δαφνή, Αλεξάνδρα Ανδριώτη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!