Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η Γωγώ Κουλούρη «τρέμπλ» στο χάντμπολ Νεανίδων

Η 18χρονη κερκυραία πίβοτ  Γωγώ Κουλούρη πέτυχε «τρέμπλ» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα χάντμπολ νεανίδων.

Συγκεκριμένα η ταλαντούχος αθλήτρια  κατέκτησε τρεις τίτλους: 1) Εκείνον της πρωταθλήτριας Ελλάδας με την ομάδα της, το ΑΕΠ Πανόραμα Θεσσαλονίκης, 2) τον τίτλο της MVP παίκτριας του FINAL6 και 3) της καλύτερης πλέϊ μέικερ του πρωταθλήματος. Στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Λευκόβρυσης Κοζάνης,  από την περασμένη Παρασκευή (16/7) έως και την Κυριακή (18/7) παίχτηκε η τελευταία πράξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ Νεανίδων. Εκεί διοργανώθηκε το FINAL 6, στο οποίο συμμετείχαν οι έξι ομάδες (ΑΕΠ Πανόραμα-ΓΑΣ Καματερού-Εθνικός Κοζάνης-Φίλιππος Βέροιας-ΑΟ Προσοτσάνης & ΑΕΚ), που είχαν προκριθεί από τα περιφερειακά πρωταθλήματα. Η ΑΕΠ Πανόραμα νίκησε στον τελικό τον ΓΑΣ Καματερού 28-12 και κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα. Συνολικά στο FINAL 6 πέτυχε 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με 112 γκολ υπέρ και 72 κατά, με την Γωγώ Κουλούρη να έχει πετύχει περίπου το ένα τρίτο των τερμάτων (συνολικά 33) των τερμάτων της ομάδας της.

Γωγώ Κουλούρη

Γεννημένη στην Κέρκυρα το 2003. Γονείς της ο Μάκης Κουλούρης & η Μαρία Καρύδη. Ξεκίνησε να παίζει χάντμπολ σε ηλικία 8 ετών αρχικά στα mini του Φαίακα και στη συνέχεια σε Παγκορασίδες Β και Παγκορασίδες Α του κερκυραϊκού συλλόγου. Να σημειωθεί ότι υπήρξε & αθλήτρια στίβου (σφαίρα) του Κερκυραϊκού ΓΣ, με διακρίσεις στα ηλικιακά πρωταθλήματα.  Το 2017 ο Φαίακας έκανε δεκτό αίτημα της ΑΕΠ Πανοράματος και παραχώρησε με υποσχετική την αθλήτρια του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας κορασίδων της ΑΕΠ. Και έκτοτε μέχρι σήμερα η ΑΕΠ ανανεώνει συνεχώς τη συνεργασία της με τη νεαρή κερκυραία αθλήτρια. Από το 2019 μετέχει και στο ρόστερ της Γυναικείας ομάδας, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ. Η Γωγώ Κουλούρη έχει επανειλημμένως βραβευτεί σε πολλά πανελλήνια τουρνουά ομάδων υποδομών στο χάντμπολ. Υπήρξε βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας γυναικών Κ15 και τώρα της Εθνικής ομάδας Κ17, με την οποία  συμμετείχε στο EYRO B 2019, που διεξήχθη στην Τιφλίδα Γεωργίας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!