Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η Δήμητρα Αρώνη υποψήφια με Μερόπη Υδραίου

Απο το γραφείο της, υπο τη Μ. Υδραίου, δημοτικής παράταξης “Κερκυραίων Δήμος”, ανακοινώθηκε μια ακόμα υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές:

Δήμητρα Αρώνη:  ‘’ Με τη Μερόπη Υδραίου γιατί η Κέρκυρα πρέπει να βλέπει μόνο το μέλλον.’’

Η εκπαιδευτικός Δήμητρα Αρώνη θα είναι υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου, θα δώσει και αυτή τη μάχη για να γίνει πραγματικότητα το Σχέδιο Κέρκυρα 2028, το πρόγραμμα της Μερόπης Υδραίου για τη νέα πενταετία.

Η Δήμητρα, που διαμένει μόνιμα στους Κυνοπιάστες, απόφοιτη της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων, Γραμματέας Εκπολιτιστικού Συλλόγου Οθωνών, έχει σημαντική προσφορά σε πολιτιστικούς συλλόγους ενώ συμμετέχει στο χορευτικό τμήμα και στη χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων.

‘’ Θέλω να βλέπω τον τόπο μου να γίνεται καλύτερος, να βελτιώνεται η ζωή των συμπολιτών μου. Όλα αυτά δεν θα τα πετύχουμε, επιστρέφοντας στο χθες, αλλά κοιτάζοντας το αύριο. Η Κέρκυρα πρέπει να βλέπει μόνο το μέλλον.

Η Μερόπη Υδραίου έχει σύγχρονη οπτική, συνεργάζεται με όλους όσους έχουν διάθεση να προσφέρουν , κοιτάζει μόνο μπροστά. Είναι εργατική, έντιμη, ανθρώπινη. Έχει έργο αλλά έχει και πρόγραμμα .’’ αναφέρει η Δήμητρα Αρώνη.

Η Μερόπη Υδραίου καλωσορίζοντας τη Δήμητρα Αρώνη στην κοινή προσπάθεια τονίζει:

‘’ Η Κέρκυρα χρειάζεται πίστη, χαμόγελο, θετική ενέργεια. Η Δήμητρα μας το προσφέρει όλα αυτά, έρχεται μαζί μας με τη διάθεση της να προσφέρει.

Η Κέρκυρα στις 8 Οκτωβρίου κοιτάζει μπροστά. Προχωρά μπροστά με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Με πίστη, αισιοδοξία και χαμόγελο.’’

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!