Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Με 216 υποψήφιους ο Γ. Μαχειμάρης διεκδικεί ξανά τον θώκο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

Ο Δήμαρχος βόρειας Κέρκυρας και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Μαχειμαρης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

«ΑλλάΖΕΙ η Βόρεια Κέρκυρα-Δύναμη ανάπτυξης» για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας  με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο Γιώργο Μαχειμάρη και 216 υποψηφίους.

Ο πλήρης συνδυασμός «ΑλλάΖΕΙ η Βόρεια Κέρκυρα-Δύναμη ανάπτυξης» εκπροσωπείται από ανθρώπους, από επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες με αναφορά στις κοινότητες και στους οικισμούς του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

 

Διαβάστε ακόμη: Φόνος στο Νοσοκομείο Κέρκυρας: Διατάχθηκε ΕΔΕ

 

Σε δήλωση του ο νυν Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Μαχειμάρης Γεώργιος αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή με όχημα την συνεργασία, την εμπιστοσύνη  και την ουσιαστική αλληλεπίδραση προσπαθήσαμε να ενώσουμε γενιές, πορείες και γνώσεις σε ένα τίμιο αυτοδιοικητικό ταξίδι με στόχο όλοι να είναι μέρος της λύσης. Δημιουργήσαμε μια διαρκή σχέση σύνθεσης, εμπιστοσύνης, αφοσίωσης, με γνώση, θέληση , δύναμη και αποτελεσματικότητα.

Δημιουργήσαμε μια πραγματικά δημιουργική ομάδα που βάζει μπροστά μια κοινή στόχευση αλλαγής για το Δήμο.

 «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ολόπλευρη, ισόρροπη ,ανάπτυξη» , με σεβασμό στο περιβάλλον και στην πολιτιστική κληρονομιά .ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!