Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Κέρκυρας για την επίσκεψη της Υφυπ. Τουρισμού Μ. Ζαχαράκη

Με αφορμή τη διήμερη επίσκεψη Ζαχαράκη στην Κέρκυρα η ΔΕΕΠ Κέρκυρας της ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Στην Κέρκυρα βρίσκεται σήμερα και αύριο, προσκεκλημένη του Βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ κ. Στέφανου Γκίκα, η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, υπεύθυνη για τον θεματικό Τουρισμό και την Τουριστική Εκπαίδευση, σε διήμερη επίσκεψη ουσίας.

Η επίσκεψη γίνεται σε μια περίοδο κρίσιμη για την τουριστική πορεία του τόπου, με την πανδημία σε μια έξαρση και σε ανεύρεση τρόπων αντιμετώπισης της, χωρίς να «κλείσει» η οικονομία και δη η τουριστική οικονομία.

Η κ. Ζαχαράκη επισκέφθηκε το Μέγκα Εμβολιαστικό Κέντρο Κέρκυρας, ενώ πραγματοποιεί συναντήσεις με την Περιφερειάρχη κ. Κράτσα, με την Δήμαρχο κ. Υδραίου, με τον σεβ. Μητροπολίτη Κέρκυρας Παξων & ΔΝ, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, όπου θα παρευρίσκονται αντιπροσωπείες από επαγγελματικούς φορείς του τουρισμού, ενώ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και την Περιφέρεια ΙΝ. Επίσης επισκέπτεται την Σχολή Ξεναγών την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού και το ΙΕΚ Τουρισμού, ενώ το Σάββατο προβλέπεται να επισκεφθεί τους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας στις έδρες τους. 

Στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης της θα επισκεφθεί και πρότυπες μονάδες τουρισμού, για να διαπιστώσει και να ενθαρρύνει την δραστηριότητα τους.   

Η επίσκεψη αυτή γίνεται σε μια περίοδο που ο Τουρισμός αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα. Στόχος είναι να μην υποστεί ζημιές η τουριστική δραστηριότητα και αυτό απαιτεί μια λεπτή διαχείριση της κατάσταση της πανδημίας, η οποία μας ταλανίζει. Η κ. Ζαχαράκη ενδιαφέρεται ουσιαστικά για την Κέρκυρα, αφού πάντοτε τονίζει πόσο σημαντική είναι η θέση της στον Ελληνικό Τουρισμό και έμπρακτα, και τώρα και στο μέλλον, δηλώνει διαθέσιμη να είναι κοντά μας”. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!