Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων στο “Ι. Καποδίστριας”- Διαπίστωσαν αεροδρόμιο υψηλών προδιαγραφών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας Ιωάννης Καποδίστριας. Ξεναγήθηκε από τον υπεύθυνο της Fraport κ. Κωστούρο, σε όλους τους ανακαινισμένους χώρους του αεροδρομίου και διαπίστωσε της μεγάλες αλλαγές εντός του αεροδρομίου, σε όλους τους χώρους ειδικά σε αυτούς που εξυπηρετούν τον έλεγχο και την ασφάλεια των επιβατών.


Η κύρια πύλη εισόδου του νησιού μας είναι πλέον επάξια διεθνών αερολιμένων αναλόγου μεγέθους και σίγουρα με την ολοκλήρωση του συνόλου των έργων να αεροδρόμιο υψηλών προδιαγραφών, παρακαταθήκη για το μέλλον του προορισμού μας, καταλήγει συμπερασματικά η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!