Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ για την κινητοποίηση υπέρ του Δ.Κουφοντίνα

Στις 26/2/21 πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση, υπέρ του δικαιώματος του απεργού πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα να επιστρέψει στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Η αυταρχικότητα της Κυβέρνησης, η οποία αρνείται να εφαρμόσει το νόμο, που ψήφισε η ίδια έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η πιθανότητα να θρηνήσουμε τον πρώτο νεκρό απεργίας πείνας στην χώρα μας είναι κάτι σχεδόν δεδομένο. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι η συνέχεια του αντιδημοκρατικού δρόμου που ακολουθεί η Κυβέρνηση των αρίστων με πολλά στιγμιότυπα το τελευταίο εξάμηνο, όπως η απαγόρευση συναθροίσεων, η νομοθέτηση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, η επερχόμενη κατάργηση της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση και πολλά άλλα.

Η συγκέντρωση και πορεία, αποτελεί ένα μήνυμα αφύπνισης της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στον περιορισμό των δικαιωμάτων των πολιτών, που επιχειρεί τοκράτος εκμεταλλευόμενο τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί η Πανδημία.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ πιστή στις δημοκρατικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει, συνέβαλε στην συγκρότηση της επιτροπής αλληλεγγύης στο απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα. Η δημοκρατία και οι κανόνες της, δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν από την Κυβέρνηση της ΝΔ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!