Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η εκμίσθωση σκάφους για Βίδο σε “δια περιφοράς” συνεδρίαση ΔΣ Κέντρικής Κέρκυρας

Σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση (9η) προχωρά το  Δημ.  Συμβούλιο Δήμου Κ. Κέρκυρας  «με τη διαδικασία της δια περιφοράς», η οποία θα πραγματοποιηθεί την 18η Μαΐου 2021 ημέρα Τρίτη. Ώρα έναρξης 08.00 και ώρα λήξης 14.00.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. «Αναμορφώσεις Δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2021».
  2. Έγκριση εκκίνησης των διαδικασιών για την εκμίσθωση του δημοτικού σκάφους «Άγιος Στέφανος» για την κάλυψη των μετακινήσεων από και προς τη νησίδα Βίδο

 

Η Συνεδρίαση χαρακτηρίζεται ως κατεπείγουσα για τους παρακάτω λόγους:

Αναφορικά με το 1ο θέμα, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής:

Η 1η Απόφαση αφορά  στη δημιουργία νέας πίστωσης: «Παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης για τη σύνταξη και προετοιμασία φακέλου υποβολής αίτησης χρηματοδότησης – λόγω καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της πρότασης  – στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» («ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ/ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ SMART CITY») (Π/Υ 6.200,00 € με ΦΠΑ)».

Η 2η Απόφαση αφορά στην κάλυψη των αναγκών της διοργάνωσης των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 21ης Μαίου.

Αναφορικά με το 2ο θέμα, πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες δημοπρασίας του δημοτικού σκάφους ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι Υπηρεσίες του Δήμου(δημιουργική απασχόληση, κατασκηνώσεις) αλλά και οι επισκέπτες.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!