Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η Ενωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ιονίων συγχαίρει Μ. Γιαννούλη και τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας

Από την Ενωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ιονίων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ως Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ιονίων Νήσων, μέλη της οποίας είναι το σύνολο σχεδόν των Αξιωματικών όλων των νησιών της περιφέρειάς μας, θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας και πρώην πρόεδρο της Ένωσής μας κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Ματθαίο για τον στοχοθετημένο στρατηγικό σχεδιασμό, στο Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ανδρέα και τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, για την αποτελεσματική επιχειρησιακή τους δράση, καθώς και στους Αξιωματικούς και το λοιπό αστυνομικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, για τις πρόσφατες επιτυχίες των Υπηρεσιών τους.
Συγκεκριμένα, ύστερα από αιφνιδιαστική έρευνα στις φυλακές της Κέρκυρας βραδινές ώρες της 05-09-2020 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, με τη συνδρομή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επικίνδυνα αντικείμενα και ναρκωτικές ουσίες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 8 έγκλειστων του Καταστήματος Κράτησης. Επίσης, μετά από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα, αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, την 07-09-2020 κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης εξαρθρώθηκε συμμορία, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εύρεση, αποστολή και μεταφορά από την Αθήνα στην Κέρκυρα ποσοτήτων ηρωίνης με σκοπό την περαιτέρω
διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών σε χρήστες και κατασχέθηκαν συνολικά (443) γραμμάρια ηρωίνης. Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και συνελήφθησαν 5 μέλη συμπεριλαμβανομένων και των ηγετικών στελεχών.
Παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει το προσωπικό στην καθημερινή εκπλήρωση της αποστολής του, στην υπηρεσία του πολίτη και της κοινωνίας, οι παραπάνω επιτυχίες μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και θάρρος για να συνεχίσουμε δυναμικά, επιδιώκοντας την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, καλώντας παράλληλα αφενός την φυσική και πολιτική μας Ηγεσία για την ενίσχυση των Υπηρεσιών μας με έμψυχο δυναμικό και μέσα και αφετέρου τις αρμόδιες Αρχές και Φορείς για περαιτέρω ενδυνάμωση της υφιστάμενης τελέσφορης αμφίδρομης συνεργασίας, προς το σκοπό της ουσιαστικής και αποτελεσματικής αστυνόμευσης και συνακόλουθα της παγίωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της περιφέρειάς μας, για μια σύγχρονη αστυνομία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής με υψηλότατο αίσθημα ευθύνης.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!