Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Η ενότητα και η σκληρή δουλειά, τα μηνύματα Τρεπεκλή – Δημάρχων στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (video-pics)

Με ευχές για υγεία, ευημερία αλλά κυρίως συνεργασία, ενότητα και σκληρή δουλειά, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πρόβλημα των απορριμμάτων στη Νότια Κέρκυρα κυρίαρχο στην ατζέντα Τρεπεκλή (video)

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μυστικές μελωδίες από τις τρεις φιλαρμονικές της πόλης:

Οι παρουσίες

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κέρκυρας, παρών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος, παρουσία των δύο Βουλευτών Α. Αυλωνίτη και Δ. Μπιάγκη, των Δημάρχων Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρη και Β. Χειμαριώτη  αντιστοίχως, του εκπροσώπου του δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας  Στ. Πουλημένου, Ν. Βραδή, καθώς απουσίαζε λόγω ασθένειας. Παρόντες ήταν  δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι ενώ απουσίαζαν οι Κράτσα, Υδραίου και Λέσσης, ωστόσο ήταν παρόντες σύμβουλοι των παρατάξεων όπως ο Δ. Μεταλληνός (παράταξη Υδραίου) και  Κ.Ζορμπάς και Ν. Μουζακίτης (παράταξη Κράτσα), όπως και ο κ. Α. Μιχαλάς από την Γαλιατσάτος. Παρούσα και η Μ. Δρυ, επικεφαλής παράταξης της νέας σύνθεσης του περιφερειακού συμβουλίου. 

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης με τον πρύτανη Α. Φλώρο

 

Ενότητα, Συνεργασία, Σκληρή δουλειά

Κατά την ομιλία όλων, κυριάρχησε το κοινό μήνυμα της ενότητας και της συνεργασίας ανάμεσα στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης και το δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, τονίζοντας πως “κανείς δε μπορεί να τα καταφέρει μόνος του”. Μάλιστα, ο δήμαρχος Γ. Μαχειμάρης δε δίστασε να παρομοιάσει τον περιφερειαρχη με τον Θεόδωρος Κολοκοτρώνη, δίνοντας έμφαση στους αγώνες που έχουν να δώσουν 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!