Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Η Επίσκεψη του προέδρου της ΚΟΕ στην Κέρκυρα (φωτορεπορταζ)

Θέματα που αφορούν την συνεργασία της ΚΟΕ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, της στήριξης των σωματείων του νησιού, με στόχο την ανάπτυξη των αθλημάτων μας, αλλά και της ανάληψης διεθνών διοργανώσεων από κοινού, ήταν στην ατζέντα των συναντήσεων του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κυριάκου Γιαννόπουλου, την Πέμπτη (7/4), στην Κέρκυρα τόσο με την Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου,

όσο και τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων Μερόπη Υδραίου.

Η Περιφερειάρχης, αλλά και η Δήμαρχος, συμφώνησαν και δήλωσαν την πρόθεση να συνεργαστούν με την ΚΟΕ, ιδιαίτερα με τις μεγάλες διοργανώσεις που θα αφήσουν σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα αλλά και προβολή της Κέρκυρας.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους των σωματείων – μελών της ΚΟΕ στο νησί, οι οποίοι του εκφράσανε τα προβλήματα τους και έθεσαν τα αιτήματα τους για ανάπτυξη υποδομών και οικονομική ενίσχυση.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα θέματα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, δηλώνοντας τη στήριξη της Ομοσπονδίας. Ενημέρωσε επίσης τα σωματεία για το περιεχόμενο των συναντήσεων του με την Δήμαρχο και την Περιφερειάρχη, αλλά και την πρόθεση αξιοποίησης της Κέρκυρας στο Open Water Swimming με την συμβολή του Σπύρου Γιαννιώτη.

Ο Πρόεδρος, σε συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ, ανέπτυξε το σχέδιο και το όραμα της ΚΟΕ, για το μέλλον των αθλημάτων της.

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!